OPŠTINA DIMITROVGRAD RASPISALA JE JAVNI POZIV ZA SUFINANSIRANJE AKTIVNOSTI NA TEKUĆEM I INVESTICIONOM ODRŽAVANJU I UNAPREĐENJU SVOJSTAVA ZGRADA NA TERITORIJI OPŠTINE DIMITROVGRAD

Opština Dimitrovgrad raspisala je javni poziv za sufinansiranje aktivnosti na tekućem i investicionom održavanju i unapređenju svojstava zgrada na teritoriji opštine Dimitrovgrad.

Za bespovratno sufinansiranje aktivnosti na održavanju zgrada u opštini Dimitrovgrad, u budžetu su planirana sredstva u iznosu od milion dinara, a mogu se finansirati sledeće aktivnosti: sanacija krovova, tekuće i investiciono održavanje fasada, zamena upotrebljenih građevinskih materijala štetnih po život i zdravlje ljudi; unapređenje energetskih svojstava zgrade i druge aktivnosti kojima se sprečava nastanak štetnih posledica po okolinu. Opština Dimitrovgrad u sufinansiranju aktivnosti učestvuje sa najviše 50 odsto sredstava. Za sredstva mogu konkurisati stambene i stambeno-poslovne zgrade, a rok za podnošenje prijava je 30. maj 2020. godine. Javni poziv objavljen je na sajtu Opštine Dimitrovgrad i na sajtu RT Caribrod.

foto: arhiva RT Caribrod

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.