OPŠTINA DIMITROVGRAD OSVOJILA 23.000 EVRA U IGRI UZMI RAČUN I POBEDI

Paralelno sa nagradnom igrom Uzmi račun i pobedi za građane, i ove godine organizovano je takmičenje opština u broju prikupljenih fiskalnih računa i slipova. Opštine i gradovi bili su podeljeni prema broju stanovnika u tri takmičarske grupe – male, srednje i velike. Svaka od takmičarskih grupa ima po tri pobednika, a ukupno 9 najboljih u celom takmičenju biće nagrađeno sa po 23.000 evra. Sredstva moraju biti namenjena za opremanje škola, bolnica, vrtića i drugih objekata od javnog značaja – o čemu će putem glasanja odlučivati građani tih opština.

Prema izveštaju Javnog preduzeća Pošta Srbija o takmičenju gradova i opština, u grupi malih opština Dimitrovgrad je zauzeo drugo mesto iza opštine Blace, a treće mesto zauzela je opština Bela Palanka. U druge dve grupe pobednici su beogradska opština Savski venac i Vranje. Prvoplasirane opštine u svojim grupama kao nagradu dobijaju od Telekoma wifi zonu besplatnog interneta.

U nagradnoj igri za građane ove godine je Loza Mitov iz Dimitrovgrada osvojila automobil Fiat 500 L, i to u prvom izvlačenju početkom marta.

foto: uzmiracun.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Show Buttons
Hide Buttons