OD SUBOTE IZMENA REŽIMA SAOBRAĆAJA U ZONI GRANIČNOG PRELAZA GRADINA

Nakon puštanja u saobraćaj više od 30 kilometara autoputa od Pirota do GP Gradina doći će do izmene u režimu saobraćaja u zoni Graničnog prelaza Gradina.

Iz Dimitrovgrada u pravcu Sofije sva vozila će se kretati postojećim magistralnim putem do delimično završenog kružnog toka i odatle krakom koji vodi na podvožnjak ispod autoputa. Istim pravcem kretaće se i vozila koja se sa autoputa isključuju iz pravca Niša, kao i vozila koja se kreću iz zaseoka Gornje Gradinje i ka tom naselju.

Iz Sofije za isključenje sa autoputa ka Dimitrovgradu koristiće se u narednom periodu isključivo rampa pre natputnjaka kod baze, koja vodi pored AMSS i izlazi na magistralni put. Napominjemo da će svi oni koji propuste ovo isključenje sa autoputa moći da se isključe tek na petlji Pirot istok kod Poljske Ržane.

U narednom periodu na petlji Dimitrovgrad istok kod Gradinja neće biti moguće uključenje ka Nišu, kako iz pravca Dimitrovgrada, tako i za teretna vozila koja izlaze iz baze na GP Gradina. Prvo uključenje na autoput za ova vozila je petlja Pirot istok.

Sva uključenja i isključenja biće obeležena odgovarajućom vertikalnom signalizacijom.

Ovaj režim saobraćaja važiće od subote do završetka preostalih krakova i kružnog toka na petlji Dimitrovgrad istok, kao i spajanja leve strane stare i nove leve strane autoputa kod benzinske stanice OMV.

 

 

D.J.

foto: RT Caribrod

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Show Buttons
Hide Buttons