OBUSTAVA RADA U DIMITROVGRADSKOJ GIMNAZIJI I OSNOVNOJ ŠKOLI

Zbog trenutne epidemiološke situacije, a po odluci Opštinskog štaba za vanredne situacije, u Dimitrovgradu došlo je do obustve obrazovno – vaspitnog rada u gimnaziji ,,Sv.Kirilo i Metodije” i u osnovnoj školi ,,Hristo Botev”

Na teritoriji opštine Dimitrovgrad došlo je do pogoršanja epidemiološke situacije, te je na jučerašnjoj telefonskoj sednici Opštinskog štaba za vanredne situacije doneta odluka da se u potpunosti obustavi obrazovno– vaspitni rad u osnovnoj školi ,,Hristo Botev” i gimnaziji ,,Sv. Kiriloi Metodije”. Za RT Caribrod govorili su direktori ovih obrazovnih ustanova Katarina Simeonov i Bratislav Stamenov.

Potpuna obustava znači da nema ni online nastave.

Kako bi obrazovanje trpelo što manje, škole su dobile instrukcije  da naprave plan nadoknade obrazovno – vaspitnog rada. U osnovnoj školi već razmišljaju kako da se te 2 nedelje nadoknade.

U gimnaziji takođe rade na ovom problemu.

I Simeonova i Stamenov su se složili da je zdravlje na prvom mestu, te mole roditelje da budu strpljivi i da se pridržavaju svih propisanih mera, kako bi se ova situacija završila što pre.

M.M.

foto: Miki Ilić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Show Buttons
Hide Buttons