OBRADOVIĆ: SRAMOTA JE IZVRGAVATI RUGLU ZBOG DRUGAČIJEG STAVA

          BEOGRAD, 11. decembra (Tanjug) – Marija Obradović, potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke kritikovala je pojedine predstavnike opozicije zbog uvreda na račun izveštavanja Studija B s protesta u subotu, te pozvala pripadnice opozicije da oštro osude širenje takve vrste mržnje prema ženama. U saopštenju dostavljenom medijima Obradović najoštrije osuđuje neprestane i brutalne uvrede opozicije i „ostalih štićenika Dragana Ðilasa na račun novinarki Studija B Ivane Vučićević i Barbare Životić“, dodajući da verbalno i psihičko zlostavljanje koje sprovode nad Ivanom i Barbarom, ali i nad svim ostalim novinarima koji misle drugačije od Dragana Ðilasa i Boška Obradovića, mora biti sankcionisano i zaustavljeno.

Pozivam i sve žene opozicije u Srbiji da oštro osude i dignu glas protiv mizoginije, odnosno širenja ovakve vrste mržnje isključivo protiv žena. Njihovo ćutanje znači odobravanje reči Sergeja Trifunovića, Vuka Jeremića, Boška Obradovića, Željka Veselinovića…„, poručila je Obradovioć.

Ne zaboravite da je svet pun patnje, ne zbog nasilja zlih ljudi, već zbog ćutanja dobrih, primećuje Obradovicvh i zaključuje da je sramota proganjati i izvrgavati ruglu nekoga jedino zato što ima drugačiji stav.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Show Buttons
Hide Buttons