NA TALASIMA RADIO CARIBRODA DANAS JE NASTAVLJENO PREDSTAVLJANJE PROGRAMA IZBORNIH LISTA ZA PREDSTOJEĆE LOKALNE IZBORE 21. JUNA

Na talasima Radio Caribroda danas je nastavljeno predstavljanje programa izbornih lista za predstojeće lokalne izbore 21. juna.

Prema ranije utvrđenim terminima, danas su se predstavile liste „Ivica Dačić Socijalistička partija Srbije (SPS)“ i lista „Aleksandar Vučić – Za našu decu“. Sutra od 12 sati predstaviće se lista „Demokratska partija Bugara – Nebojša Ivanov, a u poslednjem terminu od 12 sati i 35 minuta lista Grupa građana Feniks – Caribrod, radom i istinom za stabilnu porodicu, Milko Sokolov – Ganja”.

Večeras od 18 sati i 20 minuta u emisiji Aktuelno, gost u studiju televizije Caribrod biće Cveta Milanov, kandidat za narodnog poslanika u Skupštini Srbije, sa liste „Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka“.

Od 20 sati i 5 minuta na kanalu televizije Caribrod u plaćenom petominutnom terminu, svoj program predstaviće lista Demokratska partija Bugara – Nebojša Ivanov. Gost u studiju biće nosilac liste Nebojša Ivanov.

foto: arhiva RT Caribrod

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *