KOŠARKAŠI DIMITROVGRADA NA OTVARANJU SEZONE U SUBOTU U KUP UTAKMICI DOČEKUJU MORAVU IZ VLADIČINOG HANA

Košarkaška sezona u Dimitrovgradu biće otvorena u subotu. Košarkaši Dimitrovgrada u prvom kolu prvog stepena Kupa Srbije dočekaće ekipu Morave iz Vladičinog hana.

Košarkaška lopta ponovo će u Dimitrovgradu biti podbačena u subotu, kada i počinje sezona za izabranike Bojana Jovanovića. Igrač i trener Dimitrovgrada smatra da je ekipa dobro radila i da spremno dočekuje početak sezone.

Protivnik u prvom kolu prvog stepena Kupa Srbije je istovetan kao i prošle godine, kao i mesto odigravanja. Morava iz Vladičinog hana ostala je bez najiskusnijeg igrača – centra Srđana Grujića, ali je dovela na dvojnu registraciju dva mlada igrača iz niškog prvoligaša Konstantina.

Za Dimitrovgrad neće moći da nastupi Ognjen Ignjatović, dvojno registrovan sa ekipom Pirota, dok su ostali spremni za premijeru. Jovanović ovu utakmicu pre svega vidi kao pripremu za ligu, koja startuje 12-og oktobra i koja će biti veoma kvalitetna, sa puno kandidata za sam vrh.

Početak susreta između Dimitrovgrada i Morave zakazan je za subotu od 19 sati i 30 minuta  u hali u Sportskom centru Park.

foto: arhiva RTC

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Show Buttons
Hide Buttons