JAVNA RASPRAVA O PRIORITETIMA ZA PROJEKAT ReLOaD

       Opštinska uprava Opštine Dimitrovgrad u partnerstvu sa Programom Ujedinjenih nacija za razvoj orgganizuje javnu raspravu o prioritetima za predstojeći javni konkurs, koji se organizuje u sklopu projekta regionalni program lokalne demokratije na zapadnom balkanu – ReLOaD.

Poziv za učešće upućen je organizacijama civilnog društva, udruženjima građana, pojedincima, stručnim službama, javnim ustanovama i neformalnim organizacijama. Prezentacija i rasprava o predloženim prioritetima biće održana u ponedeljak 19. februara, u terminu od 09:00 do 11:00 časova, u sali Edukativno-obrazovnog centra. Predloženi prioriteti odnose se na oblasti – podrška marginalizovanim grupama građana, zapošljavanje, mladi, turizam i očuvanje kulturne baštine.

Primedbe, predlozi i sugestije mogu se dostaviti u periodu od 12. – 19. februara elektronskim putem na adresu: office@dimitrovgrad.rs ili pisanim putem na adresu Opština Dimitrovgrad, Opštinska uprava, Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj “Za javnu raspravu o prioritetima u okviru ReLOaD projekta“.

 

foto: arhiva RT Caribrod

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Show Buttons
Hide Buttons