GOST EMISIJE AKTUELNO 27.12. – PREDSEDNIK OPŠTINE VLADICA DIMITROV (VAŠA PITANJA POSTAVITE U KOMENTARIMA)

 • Kakva je bila odlazeća godina sa ekonomske i  političke strane za opštinu Dimitrovgrad?
 • Šta gradjani opštine Dimitrovgrad mogu da očekuju od novog budžeta?
 • Da li su transferi sa višeg nivoa vlasti smanjeni ili ne?
 • Šta oblici socijalnih davanja govore o ekonomsko- privrednoj slici opštine?
 • Ima li mesta nadi za stvaranje pozitivnog privrednog ambijenta u opštini?
 • Da li će racionalizacija zaposlenih u jedinicama lokalne samouprave pogoršati sadašnji bilans nezaposlenosti?
 • Postoji li plan za zaustavljanje odlazka mladih i  ima li mesta glasinama o stranačkom zapošljavanju?
 • Ko će zauzeti mesto zamenika Predsednika opštine?

Ovo su neka od pitanja na koja će predsednik opštine odgovarati u emisiji aktuelno. Pitajte i vi – vaša pitanja i sugestije očekujemo na našoj internet stranici www.rtcaribrod.rs

AKTUELNO- SREDA, 27. DECEMBAR  U 20.5. – NA TV CARIBROD

 

 

12 thoughts on “GOST EMISIJE AKTUELNO 27.12. – PREDSEDNIK OPŠTINE VLADICA DIMITROV (VAŠA PITANJA POSTAVITE U KOMENTARIMA)

 • 25/12/2017 at 12:03
  Permalink

  уважаеми г-н Димитров ,

  ,като те слушах по телевизията,как приказваш ,е толкова много работни места има ,а няма кой да работи ,просто се чуда да ли в Цариброд живея или некаде другаде. Когато в опщината отида да тьрса работа или в бирото никога няма.Когато говориш за дьржавна работа редно е първо вишистите да имат предимство за работа, а при вас е обратно. Здравните работни места,заемат други специялности с по ниска степен.В града живеят и Висшисти ,не само опщи работници от кумуналното преприятие и сезони работници на боровини и палене на гуми.
  Все пак претендираш че си интелектуалец и трябва да се дьржиш като такьв,а не да говориш като с хора од комуналното преприятие. Защо цял град ходи в Пирот при зъболекар,а Вие казвате че нетрябва стоматолог?

  Reply
 • 25/12/2017 at 12:17
  Permalink

  уважаеми г-н Димитров,

  ,Вие често говорите че тука никой неиска да инвестира ,много малко сме хора , защо като вече немежеш да садействаш ,поне можеш да поставиш на въпрос защо не се исплащат присъдите од ГИД, Слобода и всички останали. Конституционен съд като последна инстанца не се произнесе крайно и да ни остава отворен път на международна инстанца. Може ли да го държът бескрайно, за тях в правото няма ли рок?
  Достатъчно е това безаконие и тази сиромащия.

  Reply
 • 25/12/2017 at 15:38
  Permalink

  Da li je istina da će posle nove godine, gradjani Dimitrovgrada koji nemaju bugarski pasoš, moći da rade u fabrici u Dragoman, putem izdavanja kartica od strane opštine Dimitrovgrad?

  Reply
 • 25/12/2017 at 20:48
  Permalink

  Postovani predsednice,ima li mogucnosti da u predstojecoj godini omogucite pomoc majkama sa troje dece u vidu mesecne naknade do punoletstva treceg deteta bar u visini minimalne zarade u nasoj opstini,znam da nikome nije lako ali pogotovo majkama sa vise dece je najteze ,ali za njih se i borimo.

  Reply
 • 26/12/2017 at 08:19
  Permalink

  Da li je moguće zapošljenje u Dimitrovgradu nekog ko nema člansku kartu SNS-a?
  I zašto ne?

  Reply
 • 26/12/2017 at 09:07
  Permalink

  1. U kojoj fazi je sudski proces sa izvodjačem radova po pitanju primarne kanalizacione mreže MZ Lukawica.

  2. Kada će biti asfaltirana glavna ulica( regionalni put) kroz selo Lukavica

  3. Kada će biti sanirane udarne rupe i postavljene šahte u glavnoj ulici- Lukavica

  4. Koji su kriterijumi za postavljanje ulične rasvete i kada će ista biti popravljena, jer ista radi kao semafor.

  Reply
 • 26/12/2017 at 11:16
  Permalink

  Da li neko zna šta se dešava u selu Prtelaš i šta se tamo gradi? Ko kontroliše gradnju u seoskim mesnim zajednicama i ko je nadležan za to? Tamo sve više ljudi sa strane dolazi, ali da li neko kontroliše šta se tamo dešava? Nije tajna da se u tamošnjem manastiru smestio deo bratstva iz manastira Crna reka, koji su batinama lečili zavisnike od droge, da li takav centar sada niče na 10-ak kilometara od Dimitrovgrada? Ko uopšte kontroliše to bratstvo ako se ima u vidu da lokalni organi SPC tvrde da nemaju nikakve veze sa ovim manastirom?

  Reply
 • 27/12/2017 at 13:14
  Permalink

  Poštovani, da li bi Opštinska uprava mogla da donese odluku da se za saobraćaj zabrani krak ulice Boška Buhe, koji ide pored zgrade broj 22 i vodi do velike kapije objekta Leptirić PU 8. septembar (Donji vrtić), osim za vlasnike garaža u tom delu i dostavna vozila vrtića. Bahati roditelji, a delimično i zaposleni, posebno u jutarnjim satima parkiraju svoja vozila u tom kraku ulice i na taj način blokiraju ulaz u garaže i izlaz iz njih, pa smo mi vlasnici i korisnici garaža za koje je porez veći nego za stanove, taoci onih koji tu parkiraju. To zagušenje može da traje i po 30-ak minuta, jer jedni dođu drugi odu a mi džedžimo u garaži i ne možemo da izađemo svojim vozilima iz garaža.

  Reply
 • 27/12/2017 at 15:35
  Permalink

  PITANJE ZA GOSPODINA PREDSEDNIKA U EMISIJI AKTUELNO: INTERESUJE ME,ZBOG ČEGA PREDSEDNIK OPŠTINE VIŠE NE PRIMA GRAĐANE,NEGO U ZAVISNOSTI OD PROBLEMATIKE ONI MORAJU KOD OPŠTINSKIH VEĆNIKA.SRDAČAN POZDRAV.

  Reply
 • 27/12/2017 at 16:15
  Permalink

  Poštovani predsedniče, želela bih da vas pitam,da li je postojao neki konkurs,za prijem radnika na poslu naplatne rampe u Željuši i kako je vršena selekcija istih. Veliki pozdrav.

  Reply
 • 27/12/2017 at 16:16
  Permalink

  Da li je u planu skorašnje rešenje problema prečistača komunalnih otpadnih voda u Belešu, u kom vremenskom okviru i na koji način? Koja će sredstva za to biti korišćena?
  Problem neprijatnih mirisa je prividno rešen ispuštanjem kanalizacije u Nišavu kod Železničke stanice i Gradnje, pri čemu je nastao novi problem katastrofalnog zagađenja reke, a smrad se i dalje oseća u letnjim mesecima duž toka reke.
  Pojedinci koji nisu upoznati sa situacijom love ribu ili se kupaju u tako zagađenoj reci, pri čemu se izlažu riziku po sopstveno zdravlje.

  Reply
 • 27/12/2017 at 20:13
  Permalink

  Kad ce biti napravljen put od crkve u Lukavici preko mahale Livadje do sela Slivnica

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Show Buttons
Hide Buttons