ĐORĐEVIĆ DONEO ODLUKU: DEVOJČICA LENKA VRAĆENA PORODICI SAVIĆ

zoran__djordjevic

Trogodišnja devojčica Lenka, odlukom ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zorana Đorđevića vraćena je porodici Savić, Borislavu i Biljani.

Ministar Đorđević čestitao je porodici Savić i poželeo im da o detetu brinu na najbolji način, da ona raste u normalnim okolnostima i da se takav slučaj više u Srbiji nikada ne dogodi. „Ministarstvo je oformilo komisiju kako bi se usvojenje male Lenke sprovelo po svim zakonskim okvirima i u interesu deteta. Nakon njihove analize i preporuke, doneo sam konačnu odluku da se odobri zasnivanje usvojenja Lenke Baraković od strane usvojitelja porodice Savić“, rekao je Đorđević i istakao da je o ovoj odluci, kako je i ranije rečeno, prvo obaveštena porodica.

Prema rečima ministra, stručni ljudi iz centara za socijalni rad do sada su sproveli bezbroj usvojenja i svi su prošli bez problema. Kako kaže, ovo je prvi slučaj gde se pojavio problem, a nada se i poslednji. „Interes deteta je uvek bio na prvom mestu i svaka odluka je donesena u tom cilju i u skladu sa zakonom, a država će porodici Savić i svim usvojiteljima uvek biti na raspolaganju u slučaju bilo kakvih nedoumica i pomoći“, istakao je Đorđević.
Borislav Savić zahvalio je svim prisutnima, ministru Đorđeviću, medijima i građanima koji su se angažovali da njihov slučaje ne ostane neprimećen, već da krajnji ishod bude pozitivan.

shanghaiwallker69
👏👏👏👏 Odgovornost, poštenje, znanje, predanost, efikasnost, u svakom poslu su najbitnije stvari a sve to godinama na ličnom primeru dokazuje Zoran Đorđević! Svaka čast i veliki pozdrav prijatelju i bratu!!! 💪💪💪💪

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.