DO NOVE GODINE BIĆE PUŠTENO U SAOBRAĆAJ 1,4 KM NOVOG AUTOPUTA

          Na obilaznici Dimitrovgrada na autoputu A4, grčka kompanija Aktor sa svojim podizvođačima izvodi završne radove na delu autoputa kod Gradinja.

Postavljena je vertikalna saobraćajna signalizacija, znakovi i portali, u toku je postavljanje zaštitnih ograda a trenutno se radi i na odvodima i bankinama. Najavljeno je da će do kraja godine biti pušteno u saobraćaj 1,4 kilometra autoputa u punom profilu, kao i kompletna petlja Dimitrovgrad istok kod Gradinja, dok će devijacija kojom se trenutno odvija saobraćaj biti zatvorena.

Završena su i testiranja u tunelima Progon i Pržojina padina, gde se od ove nedelje saobraćaj odvija u punom profilu. Testiranja su završena i na čeonoj naplatnoj stanici Dimitrovgrad, gde bi od januara trebalo da počne naplata putarine, a cena u jednom pravcu za putnička vozila iznosiće 190 dinara.

Nastavljeni su i radovi na izgradnji petlje Dimitrovgrad zapad kod Beleša, gde se pored radova na pristupnim saobraćajnicama, vrše pripreme za miniranje, koje bi trebalo da počne u februaru naredne godine.

D.J.

foto: Danijel Zarkov

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Show Buttons
Hide Buttons