ADAPTACIJA SPORTSKOG KOMPLEKSA – REKONSTRUKCIJA POMOĆNIH PROSTORIJA U DIMITROVGRADU, JE PROJEKAT REALIZOVAN PROŠLE GODINE ZAHVALJUJUĆI SREDSTVIMA EVROPSKE UNIJE I VLADE REPUBLIKE SRBIJE

Adaptacija sportskog kompleksa – rekonstrukcija pomoćnih prostorija u Dimitrovgradu, je projekat realizovan prošle godine zahvaljujući sredstvima Evropske unije i Vlade Republike Srbije. Opština Dimitrovgrad je preko ovog programa obezbedila 137.000 evra, a aktivnosti se sprovodene u saradnji sa programom Swiss PRO, koji podržava Vlada Švajcarske. Time je unapređena sportska infrastruktura, obezbeđeni su bolji uslovi za bavljenje sportom, ali i za organizovanje različitih sportskih i kulturnih događaja u Dimitrovgradu. Urađen je kompletan eksterijer i interijer projekta i instalacije, a Centar za razvoj omladinskog sporta dobio je kompjutersku opremu. Opština Dimitrovgrad je učestvovala u projektu sa 24.500 evra.

Evropska unija sa ukupno 25 miliona evra podržava aktivnosti ovog programa, koji doprinosi ravnomernom društveno-ekonomskom razvoju Srbije. Aktivnosti na terenu sprovodi Kancelarija Ujedinjenih nacija za projektne usluge (UNOPS).

foto: arhiva RT Caribrod

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Show Buttons
Hide Buttons