ТУРИСТИЧКА ПОНУДА ДИМИТРОВГРАДА НА БЕОГРАДСКОМ САЈМУ

          Установа за спорт и туризам припрема се за учешће на једном од највећих сајмова туризма у овом делу Европе, који почиње у четвртак у главном граду Србије и трајаће до суботе. Туристичка понуда Димитровграда биће приказана на самосталном штанду у хали 2 Београдског сајма.


        После вишегодишњег присуства на сајмовима ове врсте у земљи и инодстранству, туризам у општини је подигнут на виши ниво и веће је интересовање туриста, како за манифестације у граду, тако и за етно објекте и смештај на селу. И на овом сајму, неопходна је подршка појединих приватних предузетника, чији производи ће се наћи на штанду наше општине као бренд овог краја, изјавио је за РТ Цариброд директор СТЦ Цариброд, Васил Андрејев. Промоција аутентичних производа, манифестације „Царибродска шушеница“, а ове године и промоција етно музике димитровградског краја, припремају се у циљу да се и Београђани, али и други посетиоци сајма заинтересују и посете Димитровград.

           Димитровградска општина ће, под окриљем Туристичке организације Србије, ове године по први пут учествовати на Међународном сајму туризма у Берлину, који се одржава од 7. до 12. марта.

Фото: РТ Цариброд

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.