СУТРА ДУПЛИ КОШАРКАШКИ ПРОГРАМ

КОШАРКАШИ СУТРА ДОЧЕКУЈУ ЈАСТРЕБАЦ, КАДЕТИ НАИСУС

У 12. колу Прве мушке регионалне лиге исток кошаркаши Димитровграда сутра од 17:00 сати у хали у Спортском центру Парк дочекују екипу Јастрепца из Алексинца. Димитровградски кошаркаши тренутно са Радником из Сурдулице деле прво место на табели са 8 победа и 3 пораза, док су Алексинчани 12. са 4 победе и 7 пораза.

На терен ће сутра и кадети Кошаркашког клуба Димитровград, који од 19:15 сати у 7. колу квалитетне лиге источне и јужне Србије дочекују вршњаке из нишког Наисуса.

КАДЕТКИЊЕ ОК ЦАРИБРОД ИГРАЈУ У НЕДЕЉУ

У трећем колу Међуокружне лиге Ниш кадеткиње Одбојкашког клуба „Цариброд“ у недељу од 16:30 сати гостују у малој сали Чаира у Нишу екипи „Студента“.

Кадеткиње Одбојкашког клуба „Цариброд“ свој сусрет 1. кола одиграће у уторак против вршњакиња из нишке „Десетке“.

ДВА ТАКМИЧЕЊА ЗА МЛАДЕ ШАХИСТЕ

         У Едукативно-образовном центру сутра ће бити одржано окружно првенство у шаху за пионире и кадете. Такмичење почиње у 11:00 сати, а организатори су Окружни шаховски савез и ШК „Цариброд“.

          Млади шахисти „Цариброда“ у недељу ће учествовати на четвртом турниру из серије „Основац на потезу“ у овој сезони, који ће бити одржан у ОШ „Ћеле кула“ у Нишу.

НАСТАВЉА СЕ МИНИ-МАКСИ ЛИГА

              Фестивалски део овогодишњег такмичења Мини макси фудбалске лиге за Пиротски округ, који је почео прошлог, наставља се и овог викенда. Ове суботе фудбалски клуб Балкански наступа са једном екипом – дечака рођених 2005. године. Надметање ће поново бити одржано у балон сали Млекарске школе у Пироту, а димитровградска екипа ће за противника имати одговарајућу селекцију КМФ Бањице из Беле Паланке.

Фото: архива РТЦ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *