ЗАВРШЕН САЈАМ ТУРИЗМА У БЕРЛИНУ, УСПЕШНО ПРЕДСТАВЉАЊЕ ДИМИТРОВГРАДА

               Под покровитељством Туристичке организације Србије, представници Спортско-туристичког центра Цариброд по први пут учествују на међународном сајму туризма у Берлину, једном од највећих светских дешавања у овој области.

              На штанду Туристичке организације Србије, туристички посленици из Димитровграда, представили су, поред осталог, и филмом који је урађен у продукцији РТ Цариброд. Своје присуство на Берлинском сајму, представници спортско-туристичког центра искористили су како би остварили што више контаката са организацијама и туристичким радницима из целог света, а добили су и бројне савете и идеје за нове пројекте. На сајму су организована и предавања и трибине и представљени најновији трендови у области туризма, а специјални гости су били представници Боцване, државе са југа Африке, у којој је туризам, друга најразвијенија грана привреде после рударства, упркос чињеници да 70 одсто територије државе заузима пустиња.

           Поред бројних посетилаца сајма, штанд спортско-туристичког центра обишао је и први секретар министарства туризма Мјанмара, али и велики број туриста, углавном из Европе. Углавном су то млађи људи из Шведске, Норвешке, Немачке, које највише привлачи нетакнута природа, сеоски туризам и домаћа органска храна, као и надалеко познато гостопримство људи у Србији.

Сајам у Берлину завршио је јуче.

 

Н.С.

фото: СТЦ Цариброд

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Show Buttons
Hide Buttons