СТРАВИЧАН УДЕС КОД БЕЛЕ ПАЛАНКЕ ПОГИНУЛЕ ДВЕ ОСОБЕ, ЈЕДАН АУТОМОБИЛ ПОТПУНО СМРСКАН

Двоје бугарских држављана погинули су у недељу а једна особа је тешко повређена у саобраћајној несрећи која се у току преподнева догодила на међународном путу Ниш-Пирот код Беле Паланке.До несреће је дошло пошто је возач „пасата“ који се кретао из правца Ниша ка Пироту,  због неправилног претицања,  прешао на супротну коловозну траку и ударио путнички аутомобил марке ‘’мерцедес’’, који је долазио из супротног правца. Дошло је до чеоног судара у коме су на лицу места погинули  бугарски држављани педессетседмогодишњи возач ‘’пасата’’ и његова педесетогодишња сапутница. Тридесетосмогодишњи бугарски држављанин који је возио „мерцедес“ задобио је тешке телесне повреде.

http://i.imgur.com/hSlHJOA.jpg
После пријема у Служби за пријем и збрињавање ургентних стања пиротске Опште болнице, због тешких телесних повреда он је пребачен у јединицу Интензивне неге Опште болнице Пирот, речено нам је у овој здравственој установи.
http://i.imgur.com/qeNrsaT.jpg
Прекида у саобраћају на овом међународном путу није било а возила су преусмеравана на другу траку ауто пута који се гради.

Фото: З. Панић / РАС Србија

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.