СТАЊЕ МЛАДИЋА И ДАЉЕ КРИТИЧНО

Здравствено стање младића који је у среду увече повређен у експлозији у улици генерала Милојка Лијешљанина је и даље тешко. То је за Тв Зона плус потврдио директор Клиничког центра Зоран Радовановић и дoдао да је младић у току ноћи оперисан. Радовановић је потврдио и да је жена, која се налазила у стану у време експлозије задобила лакше повреде.  Експлозија се догодила око 19 часова, а полиција је саопштила да су у стану пронађени осигурач и кашика активиране ручне бомбе.

„Сви делови експлозивне направе су уклоњени, повезани су крвни судови. Пацијент је у свесном али тешком стању. Изгубио је доста крви која му је надокнађена. У наредна 24ч очекујемо прецизнију прогнозу какво ће бити његово стање на даље, истиче Радовановић.“

Жена нема теже повреде, каже Радовановић.

„Повреде су лакше, али је код нас задржана ради опсервације, додаје Радовановић.“

Експлозија се догодила у среду увече око 19ч. Полиција је одмах изашла на лице места, где је у присуству вишег јавног тужиоца извршила увиђај. Саопштено је да су током увиђаја у стану пронађени осигурач и кашика активиране ручне бомбе.

А мештани околних зграда који су чули експлозију нису желели пред камере. А, они који су ову вест чули путем медија и даље су у неверици.

„Не могу да верујем да се овакве ствари дешавају у Нишу, граду пуном топлине, каже један Нишлија.“

Полиција наставља даљи рад на расветљавању свих чињеница у вези са овим догађајем. Према незваничним информацијама, повређени су син судије Вишег суда у Нишу и судијина сестра, која је такође судија, али у Привредном суду у Нишу.

извор: tvzonaplus.rs

фото: www.novosti.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.