СПОРТСКИ ВИКЕНД

                Кошаркаши Димитровград у недељу, у 20. колу Прве мушке регионалне лиге исток, гостују зајечарској Младости. Димитровград је 6-ти са 11 победа и 8 пораза, док су Зајечарци на претпоследњем месту са 6 остварених победа. Меч се игра од 19 сати и 15 минута.  Тренер димитровградских кошаркаша Владимир Јовановић и поред великих кадровских проблема, нада се доброј игри и победи.

Кадети Димитровграда сутра од 17 сати у хали у Спортском центру Парк у сусрету 14-ог кола Квалитетене лиге источне и јужне Србије дочекују вршњаке из нишког ОКК Јуниора.

                    Овог викенда наставља се првенство Зоне Југ. Фудбалери Балканског на старту пролећне полусезоне гостују Јединству у Горњем Матејевцу. Меч се игра у недељу од 15:00 сати. Балкански је зимску паузу провео на 8. месту са 20 бодова, док су њихови недељни домаћини са бодом мање 9-ти на табели.

                    У склопу припрема за наставак првенства у Пиротској општинској лиги фудбалери Жељуше гостоваће у недељу од 15 сати и 30 минута у Пољској Ржани екипи Младости, која се такмичи у окружној лиги.

                  Обе екипе Одбојкашког клуба Цариброд у недељу гостују у Нишу, одговарајућим селекцијама Милениума. Кадеткиње свој меч 11. кола Међуокружне лиге Ниш играју од 16:30, а јуниорке на терен излазе два сата касније, у утакмици 9. кола.

Н.С.

фото: Архива РТ Цариброд

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *