СПОРТСКИ ВИКЕНД

ПРВИ МЕЧ ОДБОЈКАШИЦА НА ДОМАЋЕМ ТЕРЕНУ

               Свој први сусрет у новој сезони кадеткиње одбојкашког клуба Цариброд одиграће данас од 16:00 сати у хали у Спортском центру Парк. Њихов противник у другом колу међуокружне лиге Ниш биће екипа нишког Стампеда. димитровградске одбојкашице се у првом колу биле слободне.

КОШАРКАШИ У НЕДЕЉУ ГОСТУЈУ У ПРОКУПЉУ

              У 11. колу Прве мушке регионалне лиге исток кошаркаши Димитровграда у недељу од 18:00 сати гостују у хали доктор Зоран Ђинђић у Прокупљу истоименој домаћој екипи. Димитровградски кошаркаши усамљени су на челу табеле са 8 победа и 2 пораза, док су прокупчани 4. са 2 победе мање.

             Кадети Кошаркашког клуба Димитровград свој сусрет 6. кола квалитетне лиге источне и јужне Србије против екипе Младости у Зајечару одиграће у уторак.

СТАРТУЈЕ ФЕСТИВАЛСКИ ДЕО МИНИ-МАКСИ ЛИГЕ

              Овог викенда почиње фестивалски део овогодишњег такмичења Мини макси фудбалске лиге за Пиротски округ. Фудбалски клуб Балкански ове године ће учествовати са две екипе: дечаци рођени 2005. и 2007. године, који ће сутра у балон сали Млекарске школе Пирот играти против вршњака из КМФ-а Пирот и Лужнице из Бабушнице.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.