СПОРТСКИ ВИКЕНД

      КОШАРКАШИ ГОСТУЈУ У СОКОБАЊИ

Током викенда играју се мечеви 4. кола Прве мушке регионалне лиге исток. Кошаркаши „Димитровграда“ сутра гостују у Сокобањи истоименој екипи. КК „Димитровград“ је једина непоражена екипа у лиги, док Сокобања има скор од две победе и једног пораза.

БАЛКАНСКИ ГОСТУЈЕ У МЕДОШЕВЦУ

У 12. колу Зоне југ Балкански у недељу, 30. октобра гостује Младости из Медошевца. Балкански тренутно дели од 6. до 9. места на табели са 14. бодова, док је Младост претпоследња, 15-та, са 9 освојених бодова. Утакмица почиње у 14:00 сати.

ПИОНИРИ БАЛКАНСКОГ И ЖЕЉУША ДОМАЋИНИ У НЕДЕЉУ

Љубитељи фудбала имаће могућност да у недељу погледају два фудбалска сусрета у Спортском центру Парк. Пионири Балканског од 10 сати у одложеном сусрету 1-ог кола окружне лиге дочекују екипу Бабушнице, док Жељуша у сусрету 9-ог кола Пиротске општинске лиге у 14 сати дочекује Јерму из Сукова.

МЛАДИ ШАХИСТИ ЗА ВИКЕНД У ПЛОВДИВУ

10 младих чланова шаховског клуба Цариброд учествује током викенда на Тримонцијум купу у Пловдиву у Републици Бугарској. У оквиру купа ће бити одржан и брзопотезни турнир, а млади шахисти ће се за пехаре и медаље борити до понедељка.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.