Све спремно за одржавање 53. турнира у малом фудбалу

Јуче је одржан састанак Организационог одбора 53. турнира малом фудбалу. И ове године биће одржани турнири старијих и млађих пионира, док турнира ветерана, због слабог интересовања, неће бити на програму 53-ћег турнира.
На састанку Организационог одбору турнира, говорило се о важним детаљима око организације, најпосећенијег спортског догадјаја у Димитровграду. За медијског спонзора турнира изабрана је Радио-телевизија Цариброд.
На претходној седници одбора донета је одлука да турнир сениора ове године буде организован у две такмичарске категорије – професионалној и аматерској. У професионалном делу турнир ће бити позивног карактера у коме ће учествовати 8 екипа, котизација је 10 хиљада, а наградни фонд износи 500 хиљада динара. У аматерском, отвореном делу, учествоваће екипе са подручја димитровградске општине за које ће котизација бити 4 хиљаде и наградни фонд 180 хиљада динара.
Цена карата ове године је смањена тако да ће улазница коштати 30, а за 3 финална дана 50 динара, док ће комплет улазница за цео турнир коштати 200 динара.
53. Турнир у малом фудбалу почеће 15. јула.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.