ПРЕДСЕДНИЧКИ КАНДИДАТ ДСС АЛЕКСАНДАР ПОПОВИЋ У ДИМИТРОВГРАДУ

            “Стопа ПДВ треба бити различита за развијене и слабо развијене општине, како би производи у неразвијеним општинама били јефтинији и лакше се продали”, изјавио председнички кандидат ДСС Александар Поповић у Димитровграду.

             У оквиру предизборне кампање, председнички кандидат ДСС Александар Поповић посетио је данас Димитровград и том приликом обећао, да ће, уколико буде изабран за председника, бити председник свих грађана.

           „Бићу једног дана сваке недеље у мањим местима у Србији попут Димитровграда, али без великих дочека, зато што Београд често не зна за проблеме мањих средина“ рекао је Поповић. Поповић је осудио економску политику која се од 2008. до данас води на погрешан начин, истакавши да је то политика која слуша директиве Европске Уније. Његов предлог је да се субвенције уместо страним, преусмере домаћим привредницима. „Нисам против европских закона који су добри и примењиви у Србији нити против сарадње са Унијом. Противимо се томе да нам Брисел наређује, јер ми сами треба да водимо своју политику и да чинимо оно што је у нашу корист.“, рекао је Поповић и позвао бираче да 2. априла на гласачком листићу заокруже број 9.

Фото: Бојан Глигоров

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.