НАЈАВА СПОРТСКОГ ВИКЕНДА

ПИОНИРИ КК ДИМИТРОВГРАД У БАРАЖУ ЗА КВАЛИТЕТНУ ЛИГУ

У првом сусрету баража за квалитетну групу јужне и источне Србије, пионири КК Димитровград у недељу у 12:00 сату у хали у СЦ Парк дочекују вршњаке из зајечарског Бина. Реванш ће бити одржан наредне недеље у Зајечару.

БАЛКАНСКИ ГОСТУЈЕ ЛИДЕРУ

У 8. колу Зоне југ фудбалери Балканског у недељу од 15:30 сати гостују лидеру – екипи Будућности у Поповцу. Балкански је у групи екипа од 8. до 11. места са 8 бодова, док је његов недељни домаћин у досадашњем току првенства освојио 19 бодова.

ПИОНИРИ БАЛКАНСКОГ ДОМАЋИНИ, КАДЕТИ И ЖЕЉУША ГОСТУЈУ

У 4. колу лига млађих категорија Фудбалског савеза Пиротског округа, пионири Балканског сутра од 11:00 сати гостују у Бабушници истоименој домаћој екипи, док   кадети у недељу од 11:00 сати у Спортском центру Парк, дочекују вршњаке из екипе Младости из Пољске Ржане.

У 5. колу Пиротске општинске лиге фудбалери Жељуше у недељу гостују у Белом пољу, екипи Локомотиве, Утакмица се игра од 15:30 сати.

КАРАТИСТИ НА КИМИТ КУПУ У БЕЛОЈ ПАЛАНЦИ

Чланови Карате клуба Цариброд у недељу путују у Белу паланку, где ће у хали Бањица учествовати на традиционалномј такмичењу Кимит Куп. Такмичење почиње у 10:00 сати.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Show Buttons
Hide Buttons