НАГРАДНА ИГРА „УЗМИ РАЧУН И ПОБЕДИ“

                  Првих неколико дана фебруара показало је да међу грађанима у Србији, па и у Димитровграду влада велико интересовање за учешће у наградној игри “Узми рачун и победи“,  коју је покренуло Министарство финансија, са циљем да се грађани укључе у борбу против сиве економије.


Фискални рачуни и слипови достављају се у бесплатним ковертама Поште Србије на којима је већ одштампан поштански фах на који треба послати коверту. Грађани треба само да попуне личне податке – име и презиме, адресу становања и контакт телефон.


Пошта Србије је због великог интересовања грађана током протеклог викенда доштампавала бесплатне наменске коверте за наградну игру, саопштено је из овог јавног предузећа.  До сада је у поште дистрибуирано преко милион и по бесплатних коверата, а очекује се да ће током ове недеље укупна количина прећи бројку од 2 милиона.


Према информацијама, које смо добили од надлежних у димитровградској пошти, сваког дана стиже одрежени број коверата за наградну игру, а до данас им је укупно стигло 2300 и већ су подељене грађанима. Такође сазнајемо, да је до сада, са рачунима послато само око три стотине коверата.


Из Поште су још једном апеловали на грађане да узимају само онолико коверата колико им је заиста потребно, с обзиром да ће их штампати све док наградна игра траје, а на основу информација са терена о потребним додатним количинама.

Д.В.

фото: Бојан Глигоров

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.