Крпљење ударних рупа у граду

Гостујући у емисији Радио Цариброда “Од пола 10” већник за комуналну делатност и путну инфраструктуру Жан Цоневић замолио је грађане да возе пажљивије и буду стрпљиви, јер су у току радови на крпљењу ударних рупа и санацији поклопаца шахти у граду.
Крпљење ударних рупа у улицама у граду врши се у оквиру текућег одржавања за шта је из буџета општине издвојено око 4 милиона динара. По завршетку радова у делу око касарне радови ће бити настављени у улици “Сутјеска” и свуда где има потребе за крпљењем ударних рупа. Део коловоза на коме ће се интервенисати обележен је црвеном фарбом. “Приметили смо да су поједине рупе припремљене за крпљење остављене непопуњене без икакве сигнализације па смо од извођача радова тражили да постави упозорење да су радови у току” изјавио је већник за комуналну делатност и путну инфраструктуру Жан Цоневић и замолио грађане да возе пажљивије и буду стрпљиви.
Цоневић је упозорио грађане да буду обазриви јер је у току и санација поклопаца шахти, поред којих су постављени знаци. Предстоје радови на реконструкцији моста у Пастеровој улици код бивше гумаре и санација решеткастог пропуста на раскрсници улица “Кирила и Методија” и “Детко Петров” у насељу Строшена чешма.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.