СПОРТСКИ ВИКЕНД

 КОШАРКАШИ СУТРА ГОСТУЈУ У КУРШУМЛИЈИ, КАДЕТИ У БОРУ

У 8. колу Прве мушке регионалне лиге исток, кошаркаши „Димитровграда“ сутра гостују у Куршумлији истоименој екипи. После победе у претходном колу димитровградски кошаркаши су у врху табеле а 5 победа и 2 пораза, док су Куршумличани осми, са две победе и два бода мање.

Кадети димитровградског клуба у 4. колу Квалитетне лиге јужне и источне Србије у недељу, 20. новембра од 14:00 сати у Бору гостују вршњацима из Бор РТБ-а.

БАЛКАНСКИ НА КРАЈУ ЈЕСЕЊЕ ПОЛУСЕЗОНЕ ИГРА У БОЈНИКУ

Овог викенда играју се утакмице последњег кола јесењег дела првенства у Зони југ. Балкански сутра гостује екипи Пуста река из Бојника. Димитровградска екипа је тренутно на 6. месту са 20 бодова, док је домаћин пети са три бода више.

ЖЕЉУША ГОСТУЈЕ У ПИРОТУ

Фудбалери Жељуше у 10., претпоследњем јесењем колу Пиротске општинске лиге у недељу гостују екипи „Ронго Сити“. Утакмица на игралишту Танаска Рајића поред касарне у Пироту почиње у 13:00 сати.

АТЛЕТИЧАРИ НА ТАКМИЧЕЊУ У ПЛЕВЕНУ

Чланови Атлетског клуба Балкан, учествоваће овог викенда на такмичењу у Бугарској. Седам димитровградских атлетичара надметаће се на такмичењу „Плевенска панорама“, које ће бити одржано у недељу у Плевену.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Show Buttons
Hide Buttons