ДОДЕЉЕНЕ ОПШТИНСКЕ НАГРАДЕ И ПРИЗНАЊА НАЈУСПЕШНИЈИМ УЧЕНИЦИМА ОСНОВНЕ ШКОЛЕ ХРИСТО БОТЕВ И ГИМНАЗИЈЕ СВЕТИ КИРИЛО И МЕТОДИЈЕ

           У просторијама ЕОЦ-а представници општине Димитровград доделили су награде најуспешнијим ученицима Основне школе Христо Ботев и Гимназије Свети Кирило и Методије. Посебну подршку добили су и ученички парламенти школа. Општину Димитровград на свечаној церемонији представљали су већник за образовање и информисање Дејан Милев и председник  Владица Димитров. Милев сматра да је овакав гест локалне самоуправе улагање у будућност. Поред новчаних награда најуспешнијим ученицима, подршку у опреми општина пружа и парламентима.
          Младе председнице Ана Ставров и Милица Иванов истичу да ће додељена опрема унапредити рад институција које представљају. Ресорни већник Милев сматра да је добро системско решење мотивисало ученике да постигну добре резултате на такмичењима. Председник општине Димитровград, Владица Димитров, свестан је да се актуелни тренутак у многоме разликује од периода када је он био ученик. Све то уграђено је у локалну стратегију награђивања младих на територији општине Димитровград.

         За награђивање најуспешнијих учесника из локалног буџета ове године издвојено је близу 900.000 динара.

фото: Бојан Глигоров

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.