ДИМИТРОВГРАЂАНКА ОСВОЈИЛА ПРВОМАЈСКИ БИНГО – 4.121.516,80

У извлачењу 19. кола игре на срећу „Бинго“, 1. маја, посрећило се једној Димитровграђанки. Тим поводом, екипа РТ Цариброд посетила је дом добитника.
http://i.imgur.com/BtO0WXV.jpg
Добитница првомајског Бинга је Слађана Виденовић, рођена 1972. године. Слађана живи са оцем, у прилично тешким условима, на углу Пастерове и Нишке улице у Димитровграду, у делу куће, који им припада. Не крије да од игара на срећу, редовно игра једино „Бинго“, а празнично извлачење јој је овога пута донело велики добитак.

До сада је добијала награде мале вредности. Схватила је да је добитница тек када је на екрану објављено име града у коме је купљен једини добитни, од укупно уплаћених 114.518 тикета. У току емисије, добитница ни сама није веровала да има све извучене бројеве.

Жеља јој је, да новац паметно употреби и створи дом за нормалан живот, што је у овом тренутку, најнеопходније. Нерешени имовинско-правни односи са још три наследника, у кући у којој тренутно живи, могу успорити њено реновирање.

http://i.imgur.com/hSsPIWG.jpg

http://i.imgur.com/GKUinvq.jpg

http://i.imgur.com/5TUNdCS.jpg
Ирена Тодоров, која је донела срећу породици Видановић, истиче да је са тог продајног места, у последњих десетак година – чак 15 премија, што новчаних што робних, завршило у рукама Димитровграђана.

фото: Бојан Глигоров

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Show Buttons
Hide Buttons