„Гиборт“из Кладова освојио десети „Карп куп“

Укупно 11 екипа из Србије , Бугарске и Македоније учествовало је на 10. Карп купу у Димитровграду. Прво место освојио је “Гиборт” из Кладова, други су такмичење завршили риболовци из сврљишког “Тимока”, треће место припало је екипи “Поштар” из Бора, док је домаћи “Карп” заузео четврто место.
“Ова језера су прелепа. Сваке године једва чекамо да дођемо. Данас је било доста улова и све је протекло у сјајној атмосфери.“ – изјавио је за РТЦариброд одмах после такмичења Славчо Димов из екипе „Металург“ Велес из Македоније.
„Утисци су одлични. Ово је перфектна стаза, а организатори су сјајни. На језерима имате сјајне услове. Ми смо данас на тридесет и нешто степени , уз тешку оморину остварили добар улов. Треба да све ово чувате и унапређујете из године у годину.“ – рекао је после церемоније доделе медеља и пехара председник победничке екипе „Гиборт“, Давор Маљоковић из Кладова.


Представници Спортско риболовачког клуба „Карп“ захвалили су се свим учесницима, општини Димитровград и РТЦариброд на деценијској медијској подршци.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.