БАЛКАН ТЕАТАР ФЕСТ ОД 25. ОКТОБРА ДО 5. НОВЕМБРА

                    Наредног уторка почиње 12. Балкан театар фест. До 5. новембра димитровградска публика имаће прилику да погледа 8 представа за одрасле и једну дечју представу. Центар за културу у Димитровграду ове године организује 12. Балкан театар фест, који ће бити одржан од 25. октобра до 5. новембра. Руководилац позоришта „Христо Ботев”, Делча Гигов каже да су се трудили да у складу са могућностима квалитет фестивала подигну на што је могуће виши ниво. По традицији домаћин фестивала, димитровградско позориште, представља се на почетку или на крају манифестације. Ове године по први пут фестивал ће бити отворен премијером, а реч је о представи „ Женидба” Николаја Гогоља. У првој недељи гостоваће позоришта из Пирота и Алексинца, а у другој три позоришта из Бугарске и два из Србије.
Представиће се и Драмско луткарско позориште Враца, традиционални гост фестивала, чије су представе увек медју најбољима, а публика ће на затварању имати прилику да погледа једну београдску, помало алтернативну представу са учешћем 15-ак изузетно младих глумаца.
За организацију фестивала обезбеђена су и додатна финансијска средства. Све представе почињу у 19 сати и 30 минута. Изузев за представу београдске Позоришне групе, за коју ће улазница у претплати бити 250, а на дан представе 300 динара, цена улазнице биће 150, а комплета улазница 700 динара.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.